Block för riskbedömning och daglig tillsyn

För riskbedömning och daglig tillsyn
Riskanalysblock

Våra riskanalysblock består av:
Framsida omslag, här tar vi i samråd fram en design som överensstämmer med er organisations profil. Omslagets framsida liksom blockets sista ark är av en tjockare kvalitet för att ge ett stabilt block. På främre omslagets fram och baksida finns möjlighet att lägga med informationstext. Det bakre arket lämnas utan tryck.

Inlagan består av 25 ark skrivvänligt papper som du enkelt kan riva ur blocket. Framsidan av arket består av ca 20 st frågor som du själv har möjlighet att bestämma innehåll på. Frågorna har kryssrutor för "JA, NEJ och risk hanterad". Baksidan består av underlag för incidentrapportering.

Block i grundutförande
Om egen design och profilering inte är viktigt för ert val av block så är våra block i grundutförande troligen ett passande alternativ. Frågorna i checklistorna är mer allmänt hållna för att passa så bred massa som möjligt. Checklista för daglig tillsyn samt checklista för innan du ska påbörja ett arbete finns att välja mellan.

Block "Standard"
Våra standardblock är limblockade i blockets vänsterkant. Omslaget är limmat som ett svep runt blocket. Om tillvaron inte är alltför tuff i er organisation så uppfattar ni antagligen det här blocket som mest lämpligt. Enkelt, smidigt och snyggt!
Block "Rough work"
Rough work är blocken som är absolut populärast. De är lite dyrare men de är robusta och håller tack vare sin utformning för tuff behandling. Inlagan är perforerad och omslaget är klamrat för att ge så stabilt block som möjligt.
Anpassad design
Vid framtagandet av block anpassar vi designen till din organisations profilprogram.

Storkundsavtal
För större behov erbjuder vi behovsanpassade avtal med lagerhållning, distribution och priser baserade på beräknad volym.


Vill du veta mer? Kontakta oss gärna så visar vi hur blocken kan anpassas för er verksamhet.
Tel. 054-85 35 00
Mail: kontakt@addsafety.se
Back to Top