Boka visning

Fredrik Eksköld håller i visningen.

Vad får du veta?
När vi tillsammans går igenom Add safety så visar vi hur systemet är uppbyggt och vilka funktioner som finns med i systemet samt går igenom vilka utmaningar och behov din organisation står inför.
Skicka
Tack för din intresseanmälan!Vi kontaktar dig inom kort för att boka in tid för visning.Hälsningar add safety teamet
Vad är nytt i Add safety - Next generation?
NY SNYGGARE DESIGN
Det första som slår dig när du jämför den nuvarande med den kommande versionen är att den helt har ändrat utseende. Den okomplicerade funktionaliteten har vi inte tummat på men vi har en ny färgsättning som följer Add safetys profilprogram samt har lagt mycket tid på att få appen att se snygg och trivsam ut.

KONSULTANPASSAD
En av huvudpunkterna i nästa version av Add safety är anpassningen till konsulter. Jobbar du som konsult åt flera olika uppdragsgivare så kommer systemet kännas väldigt lättarbetat. Både i admin och i appen är det nu enkelt att byta mellan uppdrag. Flera smarta funktioner har byggts in för att underlätta för dig som arbetsmiljökonsult.
FÖLJ MASKINTIMMAR OCH TRIPPMÄTARE
I samband med att du skickar in den dagliga tillsynen kommer det nu också bli möjligt att skicka med en uppdatering av maskintimmar och trippmätarställning.
AUTOMATISK NOTIFIERING VIA MEJL
Missa aldrig när en incidentrapport skickas in. Du kan i kommande version välja en mejladress som automatiskt får en kopia på alla inskickade incidentrapporter.
BÄTTRE FILTRERING I HISTORIKEN
Historiken kommer nu få en automatisk filtrering för dina planerade åtgärder. Du behöver inte längre scrolla i historiken för att hitta de röda punkterna som indikerar en planerad åtgärd. Numera kommer de filtreras per automatik. Även statusuppdateringen för en åtgärd kommer förbättras genom att den i sin nya placering högst upp i vyn kommer bli mycket lättare att hitta. Snabbt - smidigt - enkelt!

AMO/SO
Som AMO eller SO får du i Add safety - Next generation en egen informationssida. Det gör det möjligt för arbetstagaren att lättvindigt få tag på rätt person när situationen kräver det.
Back to Top